Обучения

ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО 2014 – 2020

ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО 2014 – 2020

ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО ПРЕЗ СЛЕДВАЩИЯ ПРОГРАМЕН ПЕРИОД – 2014 – 2020

(ПОЛЗВАНЕ НА ПУБЛИЧНО – ЧАСТНОТО ПАРТНЬОРСТВО КАТО ФИНАНСОВ И НОУ ХАУ ИНСТРУМЕНТ ЗА НАДГРАЖДАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ФИНАНСИРАНЕ)

13 – 15 ФЕВРУАРИ 2013, ПАРК ХОТЕЛ ОЛИМП, ВЕЛИНГРАД

            УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Имам удоволствието да Ви поканя на организирания от Националния институт по обществени поръчки (НИОП) работен форум на тема „Обществените поръчки за строителство през новия програмен период – 2014-2020 г. Съчетаване на финансирането от Еврофондовете с инструментариума на публично-частното партньорство.“

Форумът ще се проведе в периода 13, 14 и 15 февруари 2013 година в хотел „Олимп“, гр. Велинград.

Ключов момент на предстоящия семинар ще бъдат:

  • Строителството;
  • Строителен надзор;
  • Инженерингът като форма на строителство;
  • Законосъобразни избори на метод за определяне стойността на договора за обществена поръчка при строителството и строителния надзор, без да се заобикаля прилагането на ЗОП, включително чрез коментар на най–новата практика на Европейския съд в Люксембург;
  • Разработване на методика за оценка при строителство и инженеринг при критерий за оценка „икономически най–изгодна оферта.

Методологията на провеждането на работния форум е базирана на споделяне констатациите на управляващите органи в процеса на изпълнение на функциите им на предварителен контрол за периода 2009 – 2011 година във връзка с разходване на средствата от Европейския фонд за регионално развитие и Кохезионния фонд, където са концентрирани най-мащабните инфраструктурни проекти.

Темите на предстоящия семинар ще бъдат представени от лектори от Министерство на околната среда и водите, Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Министерство на здравеопазването, Сметна палата, Агенция по обществени поръчки и, разбира се, адв. Ева Радева и адв. Надежда Йорданова.

Ще имате възможността да се насладите на три приятни дни работа и обмяна на опит, както и да почерпите от експертизата на лекторите на семинара.

Очакваме Ви във Велинград, за да поработим заедно на професионални начала!

Искрено Ваша:

Ева Радева

Изпълнителен директор и заместник – председател на НИОП

 

 

Програма

Регистрационен формуляр 

Краен срок за регистрация – 12 Февруари 2013 г.

Posted on
Posted in Обучения