Новини

Тридневен работен семинар

Тридневен работен семинар

Уважаеми Членове на НАПИМС,

имаме удоволствието да Ви информираме, че нашият партньор Национален Институт по Обществени Поръчки (НИОП) организира едно изключително полезно, за юристите в публичната администрация, обучение за прилагане на чл. 2 от НВМОП – ДОСТАВКИТЕ И УСЛУГИТЕ ДО 50 000 ЛВ. И СТРОИТЕЛСТВОТО ДО 200 000 ЛВ. КАТО СДЕЛКИ НА БЕНЕФИЕНТИТЕ НА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ ПО ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ, ОКОЛНА СРЕДА, АДМИНИСТРАТИВЕН КАПАЦИТЕТ, ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ, ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ И ПО ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ (ПРСР).

Повече информация относно програмата на предстоящият семинар, неговите теми и лектори може да получите от сайта на НИОП – www.ppni.bg.

На посоченият адрес можете да изтеглите програма и регистрационен формуляр.

На база успешното си партньорство с НИОП можем да предложим на редовните членове на НАПИМС участие в този семинар на преференциална цена с отстъпка от 10% от фиксираната в регистрационният формуляр такса за участие.

Своите въпроси относно предстоящето обучение можете да отправяте към Андрей Недялков на телефон (02) 8072117 или на e-mail: anedyalkov@nalilg.org

Posted in Новини