Новини

Тридневен работен семинар – 11-13.12.2012 г.

Тридневен работен семинар – 11-13.12.2012 г.

 

 

ОТКРИТА, ОГРАНИЧЕНА ПРОЦЕДУРА, СЪСТЕЗАТЕЛЕН ДИАЛОГ И ДОГОВАРЯНЕ С ОБЯВЛЕНИЕ – ПРОЦЕДУРИ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ И ЗА ИЗБОР НА ЧАСТЕН ПАРТНЬОР ПО РЕДА НА ЗАКОНА ЗА ПУБЛИЧНО – ЧАСТНОТО ПАРТЬОРСТВО В СИЛА ОТ 1 ЯНУАРИ 2013


11, 12 и 13 декември  2012 г., СПА ХОТЕЛ „ОЛИМП” – ВЕЛИНГРАД

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

За нас е изключително удоволствие да Ви поканим на поредния наш семинар, който ще се проведе на 11, 12 и 13 декември 2012 г. в хотел Спа Хотел „ОЛИМП” – Велинград.

Това е първият семинар, който НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ “ПРАВНА ИНИЦИАТИВА ЗА МЕСТНО САМОУПРАВЛЕНИЕ организира съвместно със сертифициран център в сферата на обществените поръчки, какъвто е «Център за професионално обучение и ориентиране» ООД.

След семинара всички участници ще получат сертификати за проведен обучителен модул на тема: Управление на собствеността към специалност 3451204 Икономика и мениджмънт.

Ще имате възможността да се насладите на три приятни дни работа и обмяна на опит, както и да почерпите от експертизата на лекторите на семинара: Ева Радева – Председател на Сдружение „Национална асоциация правна инициатива за местно самоуправление“ и адв. Надежда Йорданова – Изпълнителен директор на Сдружение „Национална асоциация правна инициатива за местно самоуправление“, Г-жа Стефка Цанкова, Началник отдел „Администрация“, Национална служба за охрана, г-жа Поля Петрова-Огнянова, началник отдел “Правно-нормативно осигуряване на одитната дейност”, Сметна палата на Република България; Г-жа Гергана Кирова, Директор дирекция „Обществени поръчки“, Министерство на здравеопазването; Г-н Цветан Стоевски Директор Дирекция Международни дейности, проекти и програми, Министерство на здравеопазването.

Очакваме Ви във Велинград, за да поработим заедно на професионални начала.

 

Ева Радева,

Председател на Сдружение
„Национална асоциация правна инициатива за местно самоуправление“

 

 

 

За повече информация:

Програма

 

Регистрационен формуляр

 

Заявление

 

Краен срок за регистрация – 06 декември 2012 г.

 

 

 

Posted in Новини